Ontwerp zonder titel

Groepstraject ‘Hack Je Suikerverslaving’

Heel wat mensen zijn insulineresistent, hebben te kampen met schimmels, een suikerverslaving en sugar cravings. Ook is er een groot verband tussen een tekort aan energie/vitaliteit én suikers.
 

  • Wist je dat een suikerverslaafd brein héél moeilijk te hacken is?
  • Wist je dat suiker zo’n 4 x meer verslavend is dan cocaïne?
  • Wist je dat heel wat chronische gezondheidsproblemen beïnvloed worden door suikers?
 

Herkenbaar?
 
Omdat een suikerverslaving voor velen herkenbaar is, organiseer ik vanaf september 2022 het groepstraject ‘Hack Je Suikerverslaving’. In een kleine groep gaan we samen de uitdaging aan om suikers uit ons voedingspatroon te halen.
 

  • Op woensdag 14 september (van 19u tot 21u30) start het coachingstraject op een fantastische locatie aan de rand van Gent. Je wordt van bij de start begeleid met wetenschappelijke inzichten, praktisch advies en concrete richtlijnen om je suikerverslaving te hacken. Ook zullen we de kennis onmiddellijk in de praktijk zetten en samen aanschuiven aan een gezond buffet.
  • Tussen 14 en 28 september schrappen we alle suikers – onder begeleiding – uit ons voedingspatroon. Online groeps- en individuele begeleiding is voorzien.
  • Op woensdag 28 september (van 19u tot 21u30) komen we een tweede keer samen om het traject af te sluiten en werk te maken van een duurzaam voedingspatroon (met minder suikers).


Chez Jennie (een gezond Gents cateringbedrijf) voorziet op beide avonden een gezond, biologisch, gluten- en suikervrij buffet. Ook met andere voedingsallergieën, -intoleranties en -gevoeligheden houden we uiteraard rekening.


De inschrijvingsprijs voor dit traject bedraagt 279 euro* en omvat:

– een online anamnese bij aanvang van het traject (met terugkoppeling tijdens het traject)
– twee boeiende avonden boordevol wetenschappelijke kennis, praktische tips en concrete richtlijnen om 2 weken suikervrij te eten
– op een prachtige huiselijke locatie aan de rand van Gent
– met heerlijke maaltijden geserveerd door het Gentse cateringbedrijf Chez Jennie
– met online groepsbegeleiding tijdens de 14 dagen suikervrij: dagelijkse tips, recepten, inspiratie, Q&A
– met online individuele begeleiding tijdens de 14 dagen suikervrij: 30 minuten advies op maat mbt voeding en supplementen
– met korting bij aankoop van voedingsproducten en -supplementen die passen bij 14 dagen suikervrij
 

Wil je meedoen? Aarzel niet, de plaatsen zijn beperkt.

 
*Tot 1 augustus 2022 is er een vroegboekkorting en betaal je slechts 249 euro.

Tags: No tags

Comments are closed.