220908_steenbruggerosan_heleenbecuwe_LR02

Unieke kans mbt werk

Ken jij mijn professioneel verhaal?

Er zijn veel factoren die je ziek kunnen maken. Werk is zo’n factor. Weet je dat stress mbt salaris of beroep/job kan leiden tot een ontsteking in je brein?

Als deze stress aanhoudt, kan dit leiden tot:

Moeheid, Pijn, Verlies van vrije wil, problemen met Concentratie en Geheugen, Controleverlies

ik vergeet nooit de cliënt die zoveel werkstress had dat ze op het werk, bij de minste vraag die ze kreeg, alles op de grond smeet. Ze had haar impulsen, door de brein-inflammatie, niet meer onder controle. Daarnaast vergat ze ook veel. Ze was doodop, maar kon toch niet slapen (want haar brein eiste alle energie – ook de slaapenergie – op).

Heel wat mensen lopen verloren op job-vlak. deze bron van voortdurende stress maakt hen ziek. 

Ik startte mijn professionele carrière als pedagoog. Ik deed jobs die ik graag deed, die ik goed kon en waar ik kansen kreeg. Toch liep ik er op leeg. Toen ik hoorde dat loopbaan-begeleiding mogelijk was, ging ik op zoek naar een erkend loopbaancentrum in de buurt. Zo leerde ik mattias de mol van coachingent.be kennen. Mattias slaagde erin mijn professioneel vraagstuk te bekijken vanuit verschillende invalshoeken. Ik werd warm onthaald, ontving een luisterend oor en werd een versnelling hoger gezet, in een andere richting. Toen ik bij mattias startte, was ik al opnieuw aan het studeren. hij liet me zien dat alles mogelijk is en door de samenwerking durfde ik knopen doorhakken. Ik startte dan ook enkele jaren geleden als voedings-deskundige in bijberoep, dankzij de steun van Mattias. Enkele jaren erna voelde ik dat er weer iets moest veranderen. Met mijn resterende loopbaancheques ging ik opnieuw bij hem langs. Hij zette me nog eens in m’n kracht en ik durfde toen de stap naar hoofdberoep zetten.

In de praktijk ontmoet ik veel mensen waarbij werk een grote stressfactor is. Ik zie mensen die onder andere hierdoor ziek zijn geworden.

Je doet je werk niet graag.

Je zit in een gouden kooi.

Je kan je job wel goed, maar loopt erop leeg.

Je wil iets anders, maar je weet niet wat.

Als je minstens 7 jaar werkt, kun je voor 80 euro via loopbaancheques 7u coaching volgen bij het coachingent-team.

Waarom maak ik reclame?

Ik heb aan de lijve ondervonden hoe krachtig mattias verandering kan realiseren die bij je past.

En werk is een ontzettend belangrijke factor voor gezondheid.

Het is het beste najaarscadeau dat je jezelf kan geven!

Even stilstaan bij je job, bij je carrière, bij wie bent, wat je wilt en wat je echt belangrijk vindt in het leven.

Mattias en zijn team kunnen overweg met al jouw vragen en twijfels.

Als je voor 18.11.2022 een afspraak boekt bij mattias of zijn team en de code HLB2022 vermeldt, krijg je voor 80 euro 7u ondersteuning.

Je krijgt er ook het boek ‘Je levensstijl als medicijn’ gratis bij.

Tags: No tags

Comments are closed.