Voedings-supplementen

Gezond leven

In dit handige overzicht vind je enkele voedingssupplementen die ik vaak adviseer in de praktijk.

De Noorse hersenformule – een superieure, full-spectrum omega-3-olie van 100% verse, traceerbare en duurzame Arctische wilde kabeljauw met frisse citroensmaak. Met toegevoegde koudgeperste, biologische olijfolie, luteïne, vitamine A en D om u de ultieme voordelen te bieden voor de gezondheid van de hersenen, evenals uw hart en gezichtsvermogen.

Pure omega-3-olie van topkwaliteit van 100% Arctische wilde kabeljauw, met toegevoegde koudgeperste biologische olijfolie en vitamine D3 geeft je de ultieme voordelen voor de gezondheid van hart, gezichtsvermogen en hersenen.

Magnesium is een ontzettend belangrijk mineraal met ongeveer 300 functies in het lichaam. In het algemeen is magnesium belangrijk voor ‘ontspanning’.

Meten is weten. Test je vetzurenprofiel bij de start. Gebruik 6 maanden (dit is de turn-over tijd van een rode bloedcel) de olie en test je vervolgens opnieuw. Met de arctic oil gold.

Meten is weten. Test je vetzurenprofiel bij de start. Gebruik 6 maanden (dit is de turn-over tijd van een rode bloedcel) de olie en test je vervolgens opnieuw. Met de arctic oil lemon.

Kies voor een tiendaagse collageen booster-kuur met MSC-gecertificeerd marien collageen, hyaluronzuur+ en astaxanthine, met een heerlijke arctische bessensmaak.