IMG_8868
streepjes

Bij mij kun je terecht voor een persoonlijke en holistische aanpak van je voedingspatroon. Ik wil je begeleiden om een antwoord op je voedingsvragen te krijgen. Graag ga ik samen met je op weg om een gezond voedingssysteem te vinden dat bij jou past, met de focus op voeden in plaats van vullen.

In een rustige setting waar je jouw verhaal kunt delen begeleid ik je, als voedingsdeskundige, naar een meer passend voedingspatroon.

Door gezonde voeding kunnen bepaalde gezondheidsklachten, zoals maagdarmklachten, opgeblazen gevoel, constipatie, diarree, voedsel-intoleranties, verstoorde relatie met voeding, candida en andere schimmelinfecties, hoofdpijn, migraine, chronische pijnklachten, vermoeidheid, energietekort, concentratiestoornissen, hypoglycemie, suikerverslaving, uitputting, slaapproblemen, stress, gewichtsproblemen, ... verminderen. Mijn ondersteuning vervangt echter geen reguliere behandelingen.

IMG_8777
streepjes
210811_steenbruggerosan_heleenbecuwe_HR33

Ik kan je helpen bij de juiste voedingskeuze, met aandacht voor natuurlijke en volwaardige voeding, om je fitter en gezonder te voelen. De focus ligt op voedende voeding, niet op diëten.*

* Gewichtsverlies is vaak een automatisch gevolg van het aanpassen van je voedingspatroon. Afvallen is bij mij niet de focus. Ik gebruik dan ook geen crashdiëten met een tijdelijk effect. Samen zoeken we naar een persoonlijke aanpak om je voedingspatroon aan te passen. Gewichtsverlies kan een aangenaam gevolg zijn.

Zowel een intake consult als vervolg consults duren 50-60 minuten en kosten 75 euro (incl. BTW) per consult. Cash of via app betalen is mogelijk.

Wil je je onmiddellijk engageren voor een volledig traject of korting verkrijgen? Ik bied ook een traject van 4 consults aan voor 275 euro (incl. BTW). Ik vraag je hierbij om de volledige trajectprijs tijdens het eerste consult te betalen.

IMG_8801
IMG_8631

Lezingen & Workshops

Naast de individuele voedingsconsults organiseer ik ook heel wat lezingen, workshops en groepstrajecten. Wil je weten wat ik als voedingsdeskundige kan betekenen voor jouw organisatie, groep of bedrijf?

Neem contact op en dan zoeken we samen welke samenwerking mogelijk is.

streepjes

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van mijn laatste nieuws, blogposts, wijzigingen, ...