IMG_8868
streepjes

Bij mij kun je terecht voor een persoonlijke en holistische aanpak van je voedingspatroon. Ik wil je begeleiden om een antwoord op je voedingsvragen te krijgen. Graag ga ik samen met je op weg om een gezond voedingssysteem te vinden dat bij jou past, met de focus op voeden in plaats van vullen.

In een rustige setting waar je jouw verhaal kunt delen begeleid ik je, als voedingsdeskundige, naar een meer passend voedingspatroon.

Door gezonde voeding kunnen bepaalde gezondheidsklachten, zoals maagdarmklachten, opgeblazen gevoel, constipatie, diarree, voedsel-intoleranties, verstoorde relatie met voeding, candida en andere schimmelinfecties, hoofdpijn, migraine, chronische pijnklachten, vermoeidheid, energietekort, concentratiestoornissen, hypoglycemie, suikerverslaving, uitputting, slaapproblemen, stress, gewichtsproblemen, ... verminderen. Mijn ondersteuning vervangt echter geen reguliere behandelingen.

IMG_8777
streepjes
210811_steenbruggerosan_heleenbecuwe_HR33

Ik kan je helpen bij de juiste voedingskeuze, met aandacht voor natuurlijke en volwaardige voeding, om je fitter en gezonder te voelen. De focus ligt op voedende voeding, niet op diëten.*

* Gewichtsverlies is vaak een automatisch gevolg van het aanpassen van je voedingspatroon. Afvallen is bij mij niet de focus. Ik gebruik dan ook geen crashdiëten met een tijdelijk effect. Samen zoeken we naar een persoonlijke aanpak om je voedingspatroon aan te passen. Gewichtsverlies kan een aangenaam gevolg zijn.

Zowel een intake consult als vervolg consults duren 50 minuten en kosten 55 euro (incl. BTW) per sessie. Cash of via app betalen is mogelijk.

Wil je je onmiddellijk engageren voor een volledig traject of korting verkrijgen? Ik bied ook een traject van 4 consults aan voor de prijs van 195 euro (incl. BTW). Ik vraag je hierbij op voorhand te betalen.

Vanaf 1 oktober 2021 veranderen de prijzen.

Door de maatregelen naar aanleiding van het Covid-19-virus bied ik ook online consults aan. Via mijn online agenda kun je jouw keuze maken.

Heb je interesse in een DNA-analyse via emma.health? Via volgende link kan je met mijn persoonlijke kortingscode ( 2%
extra korting) een DNA-kit bestellen bij emma.health.

https://emma.health/discount/heleenbecuwe

IMG_8801
IMG_8631

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van mijn laatste nieuws, blogposts, wijzigingen, ...