IMG_8868
streepjes

Bij mij kun je terecht voor een persoonlijke en holistische aanpak van je voedingspatroon. Ik wil je begeleiden om een antwoord op je voedingsvragen te krijgen. Graag ga ik samen met je op weg om een gezond voedingssysteem te vinden dat bij jou past, met de focus op voeden in plaats van vullen.

In een rustige setting waar je jouw verhaal kunt delen begeleid ik je, als voedingsconsulent, naar een meer passend voedingspatroon.

Door gezonde voeding kunnen bepaalde gezondheidsklachten, zoals maagdarmklachten, opgeblazen gevoel, constipatie, diarree, voedsel-intoleranties, verstoorde relatie met voeding, candida en andere schimmelinfecties, hoofdpijn, migraine, chronische pijnklachten, vermoeidheid, energietekort, concentratiestoornissen, hypoglycemie, suikerverslaving, uitputting, slaapproblemen, stress, gewichtsproblemen, ... verminderen. Mijn ondersteuning vervangt echter geen reguliere behandelingen.

IMG_8777
streepjes
IMG_8817

Ik kan je helpen bij de juiste voedingskeuze, met aandacht voor natuurlijke en volwaardige voeding, om je fitter en gezonder te voelen. De focus ligt op voedende voeding, niet op diëten.*

* Gewichtsverlies is vaak een automatisch gevolg van het aanpassen van je voedingspatroon. Afvallen is bij mij niet de focus. Ik gebruik dan ook geen crashdiëten met een tijdelijk effect. Samen zoeken we naar een persoonlijke aanpak om je voedingspatroon aan te passen. Gewichtsverlies kan een aangenaam gevolg zijn.

Zowel een intakegesprek als vervolgsessies duren 50 à 60 minuten en kosten 55 euro (incl. BTW) per sessie. Cash of betalen via app is mogelijk.
Wil je je onmiddellijk engageren voor een volledig traject of korting verkrijgen? Ik bied ook een traject van 4 sessies aan voor de prijs van 195 euro (incl. BTW). Ik vraag je hierbij op voorhand te betalen.
Door de maatregelen naar aanleiding van het Covid-19-virus bied ik ook online consults aan.
Als Emma.health-partner ben ik ook opgeleid om jou gericht te ondersteunen op basis van DNA-rapporten.
Leer je lichaam écht kennen en bestel een DNA-afnamekit!
Wat omvat zo’n DNA-analyse van emma.health?
- een DNA-afnamekit
- een app om de voortgang van je traject te volgen
- de resultaten worden door artsen gevalideerd en gecontroleerd
- 5 rapporten over voeding, sport & bewegen, mentaal vermogen, medicatie
gevoeligheden, lifestyle
- online consult met een arts om jouw resultaten te bespreken
Via volgende link kan je meteen met mijn persoonlijke kortingscode ( 2%
extra korting) een DNA-kit bestellen.
https://emma.health/discount/heleenbecuwe
IMG_8801
IMG_8631
 • Cliënt R.

  Dank je wel voor alle tips en tricks!

  Toen ik te horen kreeg dat mijn rugpijn, stress en buikkrampen verbonden zijn met elkaar, was ik blij om dat te horen en tegelijkertijd verward. Hoe kon ik hier dan mee aan de slag? En toen had ik mijn gesprekken met jou! Super boeiend vond ik dat. Je luisterde, stelde vragen waardoor ik linken maakte die ik voorheen nooit zag en informeerde me. In een tweede gesprek kreeg ik nog meer tips, specifiek gericht op het verhaal dat ik je de eerste keer vertelde. En gesprek drie gaf dan weer andere visies en mogelijkheden.

  Eindelijk heb ik het gevoel dat ik zelf mijn klachten kan aanpakken en dan vooral door de juiste kennis te krijgen en verschillende opties om met die kennis aan de slag te gaan. Ik vind het sterk dat je me aangeeft wat de theorie is en welke visies er bestaan, zonder één visie als dé oplossing naar voor te schuiven. Dat geeft me de moed zelf op zoek te gaan naar die visie die bij mijn persoonlijkheid en lichaam past. Eveneens oordeel je niet, wat fijn en ondersteunend is. Je bent enthousiast, professioneel en betrokken. Bedankt daarvoor! Ik ben nu een dikke drie weken aan de slag met je tips en heb het gevoel dat ik mezelf en mijn immuniteit beter in handen heb. Het is soms met ups en downs en het blijft enorm zoeken maar ik heb er vertrouwen in dat ik eindelijk op de juiste weg zit. Dikke merci om mee in die zoektocht te stappen!
 • Cliënt G.

  Topbegeleiding door een topmadam!

  Ik ben iemand die al vele jaren sukkelt met een vermoeid gevoel en bijgevolg soms een enorme drang naar suiker. Ik kwam terecht bij Heleen die me na een uitgebreide intake heel wat bruikbare tips én nieuwe inzichten meegaf. Kleine aanpassingen zorgden voor een gezonder eetpatroon. Door deze stapsgewijs toe te voegen, heb ik al heel wat nieuwe routines ingebouwd die makkelijk vol te houden zijn.

  Heleen staat trouwens altijd klaar voor vragen.
 • Cliënt B.

  Na de eerste sessie had ik meteen een goed gevoel.

  Via mijn chiropractor ben ik bij Heleen terecht gekomen. Na de eerste sessie had ik meteen een goed gevoel. Hier gaat het niet over strenge diëten maar over het aanpassen van je voeding zodat je lichaam beter functioneert Elke sessie was er wel iets nieuws te ontdekken, de linken die gelegd werden. Na afloop van elke sessie was het vol ongeduld wachten op de tips die via mail werden verzonden. De kilo's die er van af zijn gegaan is een mooi pluspunt.
 • Cliënt E.

  Het opgezwollen gevoel verdween en de combinatie diarree/constipatie werd vervangen door een normale stoelgang

  2019 was voor mij een jaar waar mijn gezondheid serieus onder druk kwam te staan. Het ene onderzoek werd opgevolgd door het andere en uiteindelijk kreeg ik de diagnose “fibromyalgie”. Een ziektebeeld waar nog niet veel over bekend is en een specialist die me zo goed als vertelde dat ik het zelf maar moest uitzoeken wat helpt voor mij. Op dat moment begon er een lange zoektocht voor mij. Ik deel veel opzoekwerk over fibromyalgie en er zou een mogelijk verband zijn tussen fibromyalgie en voeding. Samen met Heleen gingen we op zoek naar welke voeding mijn symptomen verlichten en welke deze juist verergeren. Stap voor stap kreeg ik heel veel informatie en tips waar ik thuis mee aan de slag ging. Ik had nooit vraagtekens gezet bij de conditie van mijn darmen maar toen het opgezwollen gevoel verdween en de constipatie/diarree werd vervangen door een normale stoelgang begon ik mij lichamelijk ook beter en beter te voelen. Dankzij Heleen ben ik ook bij Jan Cnudde terecht gekomen. Mijn pijn daalde drastisch door de combinatie voeding/chiropraxie en ik heb terug controle over mijn lichaam.
 • Cliënt H.

  Dankzij jouw gerichte en doortastende vragen kwamen zaken aan het licht die ervoor onder de radar bleven

  Ondanks een behoorlijke kennis van wat nu voor mij gezonde voeding is, betrap ik er mezelf op dat sommige ongezonde gewoontes telkens terug hun weg vinden in mijn dagelijkse ritme. Met die vraag kwam ik toch wat aarzelend bij jou: kan ik ook bij jou terecht voor wat bijsturing en extra info zonder dat ik een voedingsprobleem of -gerelateerde klachten heb? Is 'een schop onder mijn gat' nodig hebben ook een vraag waarmee we aan de slag kunnen? Dankzij jouw gerichte en doortastende vragen, kwamen wel wat zaken aan het licht die voorheen onder de radar bleven. Je nam de tijd om mijn dagelijkse gewoontes samen door te nemen en liet me weten welke gewoontes mijn lichaam en energie vooruit helpen en welke me juist afremmen. Je stuurde bij zonder te verbieden, maar legt juist uit waarom een bepaalde gewoonte een nefast gevolg kan hebben en welke alternatieven ik kan gebruiken. Je paste daarbij je tips ook aan op mijn situatie zodat ik er onmiddellijk mee aan de slag kon gaan. En die schop onder mijn gat? Die kwam er dus wel: dankzij je tips, enthousiasme en kennis die je overbrengt, zorg je ervoor dat ik opnieuw mijn motivatie vond!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van mijn laatste nieuws, blogposts, wijzigingen, ...