GRATIS WEBINAR | woensdag 19 juni om 19u30

Wat met acné?

Heb jij last van acné? An-Sofie, CEO of Skin & Health Clinic & Heleen Becuwe slaan de handen in elkaar voor jou.

In dit GRATIS webinar met Heleen Becuwe krijg je een duidelijk beeld van:

  • wat acné precies is
  • hoe je het aanpakt en hoe je het voorkomt
  •  5 praktische stappen die je kan zetten om acné aan te pakken en te voorkomen

Schrijf je in voor het webinar

Het aantal plaatsen is beperkt. Registreer je via het formulier zodat we je plaats voor jou kunnen reserveren en we jou de kijklink kunnen bezorgen.

Door je te registreren voor het gratis webinar wat met acné geef je toestemming om toegevoegd te worden aan de health list. Zo krijg je regelmatig updates over webinars en workshops. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

Aan de slag met acné

Heb je last van acné en ben je op zoek naar effectieve manieren om je huid te verbeteren? Schrijf je dan in voor ons gratis webinar “Wat met acné?” en ontdek hoe je acné kunt aanpakken en voorkomen van binnenuit.

Tijdens dit webinar leer je hoe ontstekingen bijdragen aan acné en wat je kunt doen om ze te verminderen. We bespreken de rol van je bloedsuikerspiegel en hoe je deze in balans kunt houden voor een gezonde huid. Daarnaast gaan we in op hoe stress invloed heeft op je huid en geven we praktische tips om stress te beheersen. Het belang van een sterke huidbarrière komt ook aan bod, evenals hoe je deze kunt versterken. Verder leggen we uit wat het microbioom is en hoe een gezond microbioom je huid ten goede komt.

Dit webinar biedt je waardevolle inzichten en praktische adviezen die je direct kunt toepassen om jouw huid te verbeteren. Of je nu al jaren worstelt met acné of net de eerste tekenen ervan ziet, dit webinar is voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke en holistische aanpak.