De voorverkoop deal is afgelopen. Het boek én de e-course bundel zijn nog beschikbaar. Je krijgt ook meteen toegang tot de cursus.

Ik heb een boek geschreven!

En jij kan het als eerste hier bestellen.

In het boek “Hoe je lichaam jou vertelt wat je nodig hebt” leer je de symptomen van je lichaam herkennen en begrijpen. Én je krijgt concrete acties om de symptomen aan te pakken bij de bron.

Als aanvulling op het boek ontwikkelde ik de e-course “Grip op je gezondheid” zodat je met nog meer stappenplannen, protocollen en producten je gezondheid kan verbeteren.

Kleurrijke Tekst

De eerste 80 snelle beslissers krijgen een persoonlijke uitnodiging voor mijn boekvoorstelling op 18 januari in Gent. (Mét een gezond hapje en drankje)

Dit heb ik voor jou ontwikkeld:

TOTALE WAARDE: €467,99

PRE-ORDER PRIJS: €125

BELEVINGSDAG + E-COURSE + BOEK (10 PLAATSEN!)

De eerste 10 deelnemers van de e-course worden uitgenodigd op de Belevingsdag op zaterdag 13 januari. Da’s een cadeau van maar liefst €195.

TOTALE WAARDE: €272,99

PRE-ORDER PRIJS: €125

E-COURSE + BOEK

Deze e-course is een aanvulling en uitbreiding op het boek. De 10 modules bestaan uit webinars, podcasts en stappenplannen vol praktische tips die je helpen om de kennis om te zetten naar de praktijk en een betere gezondheid.

€22,99

BOEK | Hoe je lichaam jou vertelt wat je nodig hebt

In deze handleiding voor je lichaam leer je over de manieren waarop je lichaam met jou communiceert. Je ontdekt hoe jij je gezondheid kunt verbeteren door simpelweg te luisteren naar wat je lijf je vertelt.

"Mijn ultieme doel is jou leren luisteren naar de signalen van je lichaam, zodat je weet wat het nodig heeft. Wanneer je die kennis ook praktisch toepast, krijg je terug grip op je gezondheid."

- Heleen Becuwe

BELEVINGSDAG + BOEKVOORSTELLING + E-COURSE + BOEK => slechts 10 plaatsen!

Grip op je gezondheid, ALL IN!

Pre-order prijs: €125 (i.p.v. €467,99)

In dit ALL IN Gezondheidspakket zit het boek, toegang tot de “Grip op je gezondheid” e-course en één van de 10 tickets voor de Belevingsdag op 13 januari. 

Deze Belevingsdag staat volledig in het teken van je gezondheid op een exclusieve locatie in Gent. Je ervaart een gezonde brunch, heerlijke stoelmassage én gepersonaliseerde gezondheidstips van niemand minder dan Heleen zelf.

(Je krijgt toegang tot de e-course op 18 januari)

Ben je bij de eerste 80 deelnemers? Dan word je ook uitgenodigd voor de boekvoorstelling op 18 januari.

E-COURSE + BOEK + BOEKVOORSTSELLING

Grip op je gezondheid

Pre-order prijs: €125 (i.p.v. €272,99)

Deze e-course is een aanvulling op het boek en bestaat uit 10 modules over de gezondheid van onder andere de mond, neus, ogen, maag, darmen, huid, haren en nagels.

Elke module bevat telkens een webinar, de slides én podcastversie, een stappenplan of protocol en lijst van specifieke producten die  ik aanraad.

In totaal krijg je toegang tot 299 minuten aan webinars.

(Je krijgt toegang tot de cursus 18 januari.)

Ben je bij de eerste 80 deelnemers? Dan word je ook uitgenodigd voor de boekvoorstelling op 18 januari.

BOEK + BOEKVOORSTELLING

Hoe je lichaam jou vertelt wat je nodig hebt

22,99 euro

In deze handleiding voor je lichaam leer je over de manieren waarop je lichaam met jou communiceert. Je ontdekt hoe jij je gezondheid kunt verbeteren door simpelweg te luisteren naar wat je lijf je vertelt.

Koop dit boek voor jezelf of voor diegene die meer gezondheid verdient. Vanaf 5 boeken krijg je trouwens een mooie korting!

Ben je bij de eerste 80 kopers? Dan word je ook uitgenodigd voor de boekvoorstelling op 18 januari.

Kleurrijke Tekst

De eerste 10 deelnemers van de "Grip op je gezondheid" e-course kunnen GRATIS deelnemen aan de Belevingsdag op 13 januari. Een ontspannend en gezellig moment om te ervaren hoe "gezond leven" er uitziet.​

Meer over de Belevingsdag

Een dag vol gezonde verrassingen (slechts 10 plaatsen)

Shopping Basket