gut says no

Webinar ‘Wat vertelt m’n vel?’ – 27/04

Op woensdag 27 april nodig ik je uit voor een webinar over de huid en voeding. Ik geef je als voedingsdeskundige heel wat voedings- en levensstijladvies mee voor een gezonde huid. Je kunt tijdens het webinar vragen stellen (via de chat). Tot dan! Ins ...

IG story 1 (1)

Dagretreat Yinspiratiedag – 04/06

Op zaterdag 4 juni organiseren yogadocente Aurélie, voedingsdeskundige Heleen en psychologe Katrieneen *yin-spiratiedag. Tijdens deze dag leggen we de focus op de vrouwelijke cyclus, vieren we 'het vrouw zijn' en ontdekken we de 'yin' in onszelf.Wat ...

IG story 1 (1)

Dagretreat Yinspiratiedag – 27/03

Op zondag 27 maart organiseren yogadocente Aurélie, voedingsdeskundige Heleen en psychologe Katrien een *yin-spiratiedag. Tijdens deze dag leggen we de focus op de vrouwelijke cyclus, vieren we het begin van de lente en ontdekken we de 'yin' in onsze ...

210811_steenbruggerosan_heleenbecuwe_HR27

Webinar ‘Shit Happens’ – 23/02

Op woensdag 23 februari nodig ik je uit voor een webinar over stoelgang. Ik geef je als voedingsdeskundige heel wat voedings- en levensstijladvies mee voor een gezonde transit. Je kunt tijdens het webinar vragen stellen (via de chat). Tot dan! Inschr ...

IMG_8652

Botbreuk

Eind december reed een auto me aan waardoor ik een lelijke val maakte van mijn fiets. Enkele uren later in het ziekenhuis kwam de diagnose: 2 gebroken wervels (in mijn bekken), gelukkig zonder beschadiging van zenuwen. Een lange herstelperiode ging t ...

WhatsApp Image 2020-10-19 at 11.57.01

Groene herfstsoep

De herfst vraagt om soep. Dat is toch zo in mijn keuken. Een kom warme soep na een fietstocht door wind & regen is voor mij echt een vorm van comfort food. Ik hou van romige soepen. Courgette en kokosmelk zijn prima ingrediënten om die romige tex ...

IMG_8648

Bone broth

Onze grootouders schotelden hun kinderen (kippen)bouillon voor als ze ziek waren. Niet het (sterk bewerkte) bouillonblokje dat nu in de meeste huishoudens frequent gebruikt wordt. Neen, verse bouillon, gemaakt van gewrichten, botten en vlees aan een ...