IMG_8868
streepjes

Bij mij kun je terecht voor een persoonlijke en holistische aanpak van je voedingspatroon. Ik wil je begeleiden om een antwoord op je voedingsvragen te krijgen. Graag ga ik samen met je op weg om een gezond voedingssysteem te vinden dat bij jou past, met de focus op voeden in plaats van vullen.

In een rustige setting waar je jouw verhaal kunt delen begeleid ik je, als voedingsdeskundige, naar een meer passend voedingspatroon.

Door gezonde voeding kunnen bepaalde gezondheidsklachten, zoals maagdarmklachten, opgeblazen gevoel, constipatie, diarree, voedsel-intoleranties, verstoorde relatie met voeding, candida en andere schimmelinfecties, hoofdpijn, migraine, chronische pijnklachten, vermoeidheid, energietekort, concentratiestoornissen, hypoglycemie, suikerverslaving, uitputting, slaapproblemen, stress, gewichtsproblemen, ... verminderen. Mijn ondersteuning vervangt echter geen reguliere behandelingen.

Een intake en tweede consult duurt 50 minuten en kost 75 euro (inclusief BTW) per consult.

Een derde en volgende consult duurt 30 minuten en kost 50 euro (inclusief BTW) per consult.

Betaling kan via payconiq of cash.

Heb je tijdens je traject dringende vragen? Dan kun je een telefonisch consult plannen. Dit telefoongesprek duurt 15 minuten en kost 25 euro (inclusief BTW) per gesprek. Betaling gebeurt per overschrijving.

IMG_8801
IMG_8631
IMG_8777
streepjes
210811_steenbruggerosan_heleenbecuwe_HR33

Ik kan je helpen bij de juiste voedingskeuze, met aandacht voor natuurlijke en volwaardige voeding, om je fitter en gezonder te voelen. De focus ligt op voedende voeding, niet op diëten.*

* Gewichtsverlies is vaak een automatisch gevolg van het aanpassen van je voedingspatroon. Afvallen is bij mij niet de focus. Ik gebruik dan ook geen crashdiëten met een tijdelijk effect. Samen zoeken we naar een persoonlijke aanpak om je voedingspatroon aan te passen. Gewichtsverlies kan een aangenaam gevolg zijn.