GRATIS WEBINAR | donderdag 23 mei om 19u

Ik heb fibromyalgie... Wat nu?

Kreeg jij de diagnose van fibromyalgie?

In dit GRATIS webinar met Heleen Becuwe krijg je een duidelijk beeld van:

  • wat fibro precies is
  • welke weg je lichaam heeft afgelegd om tot fibromyalgie te komen
  •  5 praktische stappen die je kan zetten om weer meer gezondheid en vitaliteit te ervaren

Schrijf je in voor het webinar

Het aantal plaatsen is beperkt. Registreer je via het formulier zodat we je plaats voor jou kunnen reserveren en we jou de kijklink kunnen bezorgen.

Door je te registreren voor het gratis webinar fibromyalgie geef je toestemming om toegevoegd te worden aan de health list. Zo krijg je regelmatig updates over webinars en workshops. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

Aan de slag met je diagnose

Fibromyalgie wordt vaak gezien als de “vuilbak-diagnose” waarbij pijn en vermoeidheid de algemene klachten zijn. Je kunt een bepaalde aanleg hebben waardoor je kans op het krijgen van fibromyalgie groter is.

Genetica dekt echter bij de meeste aandoeningen slechts 20% van het verhaal, veel meer speelt epigenetica en lifestyle een rol. Met dit webinar krijg je een duidelijk beeld wat fibromyalgie precies is. In de praktijk hoort Heleen vaak dat mensen een diagnose kregen maar niet begrijpen wat het dan precies is.

Vervolgens duikt Heleen Becuwe in dit webinar samen met jou in de weg die je lichaam mogelijks heeft afgelegd om tot fibromyalgie te komen. Stress & trauma, het immuunsysteem, lekkende barrières, hormonale problemen, ontsteking van het brein, nutritionele deficiënties, infecties en het probleem van een diagnose komen aan bod.

Na dit webinar begrijp jij beter wat fibromyalgie precies is en wat de praktische stappen zijn die jij kunt zetten om weer meer gezondheid en vitaliteit te ervaren.