Opleidingsdag voor Health Professionals | 15 juni

27 euro (inclusief lunch)

Tijdens deze opleidingsdag staan we stil bij de basis. Want gezondheid begint op celniveau en gaat verder dan gezond eten en voldoende bewegen.

Met sprekers Florence Vanneste, Maxime Onsia, Tom Deprest en Vincent Oplinus.

Praktische info

Gezondheid gaat verder dan gezond eten en bewegen

Ben jij therapeut, health professional of ben je simpelweg gebeten door gezondheid? Dan nodigen we je uit om die passie met ons te delen op de opleidingsdag op 15 juni.

We staan stil bij de basis. Want gezondheid begint op celniveau en gaat verder dan gezond eten en voldoende bewegen.

Sprekers Florence Vanneste (orthomoleculair en kPNI therapeut), Maxime Onsia (yoga teacher en orthomoleculair therapeut), Tom Deprest (manueel neurotherapeut) en Vincent Oplinus (kPNI therapeut) nemen je mee in het brede verhaal van gezondheid. 

Deze dag wordt georganiseerd door therapeuten en health professionals die werken met de producten van het Noorse bedrijf Eqology. De meerwaarde van deze producten komt tijdens de lezingen ook aan bod.

Zo ziet de dag eruit:

Fertiliteit

Florence Vanneste (10u - 11u)

Zijn we gedoemd om uit te sterven? Mocht het antwoord neen zijn dan waren we hier niet allen samen om mensen terug controle te geven over hun gezondheid alsook hun fertiliteit. Ga & vermenigvuldig u wordt niet voor niets verteld.

Ons leven gaat over overleven en reproductie. Helaas ligt onze reproductiecapaciteit en dus fertiliteit zwaar onder vuur door allerlei bedreigingen. Welke hindernissen ons lichaam moet kunnen overwinnen en hoe we dit precies kunnen aanpakken horen jullie tijdens dit seminar.

Herontdek de kracht van eenvoudige veranderingen om terug fertiel door het leven te gaan!

Stressmanagement & Lifestyle

Maxime Onsia (11u - 12u)​

We streven allemaal naar balans in ons leven, maar we zijn meer uit balans dan ooit te voren. Ons zenuwstelsel wordt heel de dag door geprikkeld en stress stapelt zich sluimerend op tot het emmertje op een gegeven moment overloopt. 

Het is hoog tijd om ownership te nemen over jou gezondheid & welzijn. Maxime, holistisch coach – Prana Health, neemt jou graag mee in de wereld van stressmanagement & lifestyle. Je leert wat stress is, hoe je lichaam hier mee omgaat én wat jij kan doen. Want ja hoor, jij bepaalt (bijna) alles. Ontdek het zelf!

LUNCHPAUZE

Ellen (12u - 13u30)

Foodmaker, kitchen queen, enthousiasme pur sang, KPNI, orthomoleculair haartherapeut, persoonlijke ontwikkeling.

Gepassioneerd als ze is door groeien en bloeien, ontdekken en proeven, kwam ook koken op haar pad. Kleurrijk, voedzaam, puur en vooral: verbindend. Dat eten mensen samenbrengt, wisten we al langer. Dat het ook écht mensen in verbinding kan brengen, mogen we samen ervaren. Eet en verbind jij met haar mee?

De body-mind-connectie

Tom de Prest (13u30 - 14u30)

Manueel neurotherapeut en kinesioloog Tom De Prest duikt samen met jou in de bodymindconnectie. Emoties en gedachten hebben een impact op ons lichaam. Het lichaam is namelijk een opslagplaats voor emoties. 

Waarom hij spreekt over bodymind en niet mindbody legt hij uit. Visie, de kracht van het nu, meditatie en de impact van gewoontes komen ook aan bod! Maak je klaar voor een holistisch verhaal dat volledig wetenschappelijk onderbouwd is.

Quantum Mindshift

Vincent Oplinus (14u30 - 15u30)

Een succesvolle business uitbouwen is 20% skills en 80% mindset hoor je wel eens. De power van je mind mogen we dan ook niet onderschatten. 

Dit seminar is bedoeld om je licht te laten schijnen op je eigen gedachten en emoties. Door bewust te worden van je eigen belemmerende overtuigingen transformeren we jouw “State Of Being” en daarmee ook de kwaliteit van je leven & business. Wordt een Quantumpreneur en leer ondernemen vanuit flow.

Claim jouw plaats op de Opleidingsdag op 15 juni

27 euro (inclusief lunch)

Een leerrijke dag, met een heerlijke lunch en verbinden rond gezondheid. We verwelkomen je graag om 9u30 en zwaaien je uit 16u. Tot dan!