IMG_8745
streepjes

Wie ben ik?

Mijn voedingsrelaas begon toen ik 16 was. Door aanhoudende maagdarmklachten (opgeblazen, constipatie, diarree, braken, buikpijn, dyspepsie, ...), voortdurende sinusitis en opstoten van migraine begon een lange zoektocht, met diverse onderzoeken en adviezen, medicatie en diëten. Voeding werd dé focus in mijn leven, op een obsessieve en frustrerende manier. Stap voor stap ging ik door een uitdagend proces waarbij ik ontdekte hoe ik me kan voeden met natuurlijke en volwaardige voeding, aangepast aan de noden van mijn lichaam. Frustraties omwille van bijvoorbeeld die ‘kinder bueno’ die niet meer mocht, keerden om in een bewust kiezen voor voeding die me ondersteunt om fit en gezond te zijn.

Ik besloot dan ook om me de laatste jaren bij te scholen tot voedingsconsulent, waardoor ik nu als ervaringsdeskundige en professional anderen kan ondersteunen. Voeding heeft nog steeds een belangrijke plaats in mijn leven, maar nu op een positieve manier: ik geniet van gezond en lekker eten. Ik ben geboeid door gezonde lekkere voeding en deel mijn passie en inzichten graag met anderen. Mijn eigen ervaringen en competenties zet ik in om je te begeleiden naar een passende voedingskeuze, met aandacht voor natuurlijke en volwaardige voeding.

Wil je een afspraak maken?

IMG_8670

Partners

Ik ben een grote voorstander van een holistische aanpak van gezondheid. Voor een benadering op maat werk ik dan ook graag samen met:

De psychologen, psychotherapeuten, chiropractor en bewegingscoach van Praktijk Adem www.praktijkadem.com 

Muriel Vanderbauwhede van www.natural-health.be voor voetreflexologie en dieptemassage

Mattias Demol van www.coachingent.be voor loopbaanbegeleiding en andere vormen van coaching

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van mijn laatste nieuws, blogposts, wijzigingen, ...